پروتئین خونی انسانی از برنج

پروتئین خونی انسانی از برنج
پروتئین خون

تولید پروتئین خونی انسانی از برنج

دانشمندان چینی توانستند از برنج برای تولید آلبومین استفاده کنند.محققان دریافتند، پروتئین به دست آمده از دانه های برنج، از نظر شیمیایی و فیزیکی با آلبومین سرم خونی انسانی برابری می کند.این یافته ها می تواند

به پیشرفتی در زمینه تولید آلبومین خون انسانی که به طور معمول از خون اهدایی انسان به دست می آید، منجر شود.
تقاضای جهانی برای این پروتئئین خونی سالانه حدود 500 تن است .شیوه تولید این پروتئین از برنج ، توسط دانشگاه “ووهان” در چین ، شورای تحقیقات ملی کانادا و مرکز ژنومیک عملکردی دانشگاه آلبانی نیویورک ارایه شده است. پژوهشگران در این شیوه، بذر برنج را برای تولید میزان زیادی آلبومین انسانی مهندسی ژنتیک کردند.سپس روشی را برای خالص سازی پروتئین از این بذرها ارایه کردند و از هر کیلوگرم برنج 75/2 گرم پروتئین به دست آوردند.زمانی که این پژوهشگران این پروتئین به دست آمده از برنج را روی موش های مبتلا به سیروز کبدی آزمایش کردند، دریافتند این پروتئین نتیجه ای مشابه درمان با آلبومین انسانی دارد.پژوهشگران می گویند تا پیش از آن که این پروتئین به بازار عرضه شود ، باید امنیت آن روی حیوان و انسان تایید شود.نتایج این تحقیقات در نشریه مجموعه مقالات فرهنگستان ملی علوم آمریکا منتشر شده است.
منبع:
soil89.parsiblog.com

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

۲ Comments on “پروتئین خونی انسانی از برنج”

  • میترا wrote on ۲۷ شهریور, ۱۳۹۳, ۲۱:۱۳

    سلام، میخواستم بدونم این پروژه عملی هم شده یا فقط در حد تحقیق آزمایشگاهی بوده?

  • admin
    admin wrote on ۱ مهر, ۱۳۹۳, ۱۱:۵۰

    سلام
    دوست عزیز اطلاع دقیقی ندارم
    موفق باشید

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی