آموزش آشپزی باقالی پلو با ماهیچه

آموزش آشپزی باقالي پلو با ماهيچه
آموزش باقالی پلو با ماهیچه

آموزش باقالی پلو با ماهیچه

مواد لازم:
برنج ایرانی=۱۰۰۰گرم
ماهیچه گوسفندی=۵۰۰ گرم
شوید خشک=۳۰۰ گرم
باقلا سبز ایرانی=۴۰۰ گرم
پیاز سرخ شده=۱۱۰۰ گرم
زعفران=۱ قاشق چای خوری
روغن هسته انگور=۱ فنجان
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
۱٫ برنج را بشویید وبه مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید.
۲. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.
۳. ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
۴. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
۵. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید.
۶. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. ۷. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید.
۸. ۱/۴ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید.
۹. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید.
۱۰. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

link

ashpazonline.com

 

باقالی پلو با ماهیچه
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
آموزش باقالی پلو با ماهیچه
پخت باقالی پلو با ماهیچه
طرز پخت باقالی پلو با ماهیچه
تهیه باقالی پلو با ماهیچه
دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

درباره نویسنده

237مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .


تمام حقوق این سایت برای © 2014 سایت برنج باصر,برنج,سبوس,فروش برنج,فروش سبوس,سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی