آشپزی :آموزش تهیه کرم برنج

آشپزی :آموزش تهیه کرم برنج
آشپزی آموزش تهیه کرم برنج

آموزش تهیه کرم برنج

مواد لازم:

برنج: 300 گرم
شیر: یک لیتر
آب: یک لیتر
شکر: 300 گرم
خامه فرم گرفته: 400 گرم
وانیل: یک قاشق چای‌خوری
پودر هل: 2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: 6 عدد
ژلاتین: 12 ورق

روش تهیه:

ابتدا برنج را که از چند ساعت قبل شسته و خیس کرده‌ایم با یک لیتر آب جوشانده و سپس شیر را به آن اضافه می‌کنیم تا بجوشد و کاملا له شود. وقتی مواد تقریبا غلیظ شدند، نیمی از شکر و هل را به مواد اضافه کرده و می‌گذاریم آنقدر بجوشند تا غلیظ شوند. شیر برنج حاصل را کنار می‌گذاریم تا خنک شود. زرده‌های تخم مرغ را با شکر و وانیل به هم می‌زنیم تا کاملا پف کنند. سپس به همراه شیر روی حرارت می‌گذاریم و به هم می‌زنیم تا به جوش آیند و زرده‌ها بپزند. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند. سپس به شیر داغ اضافه می‌کنیم تا حل شود. شیر و زرده و شیر برنج و خامه فرم گرفته را با هم مخلوط کرده و مواد را داخل قالب بزرگ یا قالب‌های کوچک تک نفره ریخته و پس از این‌که خودش را گرفت داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه فرم گرفته و مویز و گردو تزئین می‌کنیم.

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین

 

 

آشپزی
آشپزی ایرانی
آشپزی آنلاین
آشپزی ایرانی طبخ حرفه ای
آموزش آشپزی آنلاین
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی ایرانی

آموزش آشپزی رایگان
سایت آموزش رایگان آشپزی
سایت آشپزی
سایت آموزش آشپزی ایرانی
آموزش آشپزی غذاهای ایرانی
آموزش آشپزی غذای ایرانی
آموزش آشپزی غذاهای ایرانی و خارجی

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی