برنج دانه بلند

برنج دانه بلند
برنج دانه بلند

برنج دانه بلند

 

فقط خوب قد کشیدن دانه برنج پس از پخت ملاک مرغوبیت نیست.
دانه برنج هر چه خشک‌تر و سفت‌تر باشد بهتر است زیرا با جذب سریع آب هنگام پخت، حجیم‌تر می‌شود. هر چه از تاریخ برداشت آن بیشتر گذشته و بهتر نگهداری شده باشد، بر کیفیت آن افزوده می‌شود.
دقت کنید کپک ‌زده یا خُرد شده نباشد و بوی نامطبوع کهنگی و ماندگی از آن به مشام نرسد.
دانه برنج نباید خیلی سفید، خیلی زرد، شفاف، دودی یا ترک خورده باشد؛ رنگ بلوری مات و عاج‌مانند دارد و معمولا باریک و قلمی است، اما طعم و بوی مطبوعش پس از پخت، خیلی مهم‌تر از باریکی و بلندی آن است.
باید یکدست باشد نه مخلوطی از دانه‌های چاق و لاغر، زرد و سفید، کوتاه و بلند یا ریز و درشت.
هر چه دانه‌های شکسته یا در اصطلاح «نیمدانه» بیشتر باشد، کیفیت کمتری دارد (برنج موسوم به نیمدانه بیشتر برای پخت شله‌زرد، شیربرنج، برخی آش‌ها، سوپ‌ها و مانند اینها مناسب است نه پخت چلو و سرو در مهمانی).
یکی از آزمون‌های سنتی، خرد کردن تعدادی از دانه‌ها زیر دندان است. اگر بسختی خرد شد، نشانه خشکی بیشتر و کیفیت بهتر آن است.

یکی از برنج های دانه بلند ایرانی  برنج هاشمی میباشد طرز پخت برنج دانه بلند نیز مثل تمام برنج های دیگر است
یکی از روش‌های درک میزان عطر برنج، دمیدن هوای گرم یا «ها کردن» روی مقداری از دانه‌هاست. به منظور رعایت بهداشت دقت کنید که دانه‌های آمیخته با هوای دمیده از دهان را مجددا درون کیسه یا ظرف نریزید.
دوستانی که مایل به خرید برنج ایرانی میباشند میتوانند با شماره های زیر تماس گرفته و برای خرید هر نوع برنج از شمال به هر اندازه از 20کیلو تا تناژیالا اقدام کنند
09112170062
01112291652
کلمات مرتبط
دانه برنج برنج دانه بلند انواع برنج دانه بلند برنج دانه بلند ایرانی ساختار دانه برنج فروش برنج دانه بلند قیمت برنج دانه بلند طرز پخت برنج دانه بلند
منبع
ghatreh.com

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی