کاه برنج

کاه برنج
کاه برنج

کاه برنج

بخشي از ساقه و تمامي برگ برنج را شامل مي شود. اين فراورده در استان گيلان به کاه يا سراچين برنج معروف است. در مقايسه با کلش خوش خوراک ترو قابليت هضم بالاتري دارد.
الف03) ساقه و برگ ريز همراه با شلتوک هاي پوک و اندکي شلتوک سالم: اين فرآورده غيرقابل بسته بندي بوده، ارزش غذايي اين مجموعه بيشتر از کاه و کلش است ولي به علت همراه بودن با گرد و خاک، کشاورزان رغبتي از آن جهت تغذيه دام ها نشان نمي دهند. امروزه تقريباً کاه و کلش به علت استفاده از کمباين با يکديگر مخلوط مي گردد. تقريباً بيش از 90% کاه و کلش توليد شده در گيلان از مصرف غذايي دام خارج مي شود.
کلمات
ضایعات برنجی
منبع
daneshforum.ir

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی