توليد قند از كاه برنج

توليد قند از كاه برنج
تولید قند

توليد قند از كاه برنج

كاه برنج يكي از مواد ليگنوسلولزي فراوان، ارزان و در دسترس است كه قابليت توليد اتانول را دارد. با پيش فرآوري مي توان بازده توليد اتانول را افزايش داد. در اين تحقيق، كاه برنج توسط مواد قليايي مختلفي پيش فرآوري شده است. پيش فرآوري تحت دماهاي صفر و 25 و 100 درجه سلسيوس و در مدت زمان هاي مختلفي انجام گرديد. سپس كاه برنج تحت هيدروليز آنزيمي قرار گرفت و تاثير پيش فرآوري بر بازده هيدروليز بررسي گرديد. پيش فرآوري با هيدروكسيد سديم، كربنات سديم و استات سديم با غلظت هاي مختلف انجام شد. هيدروليز آنزيمي با استفاده از آنزيم هاي سلولاز و بتاگلوكسيداز در دماي 45 درجه سلسيوس صورت گرفت. بر اساس نتايج به دست آمده، هيدروكسيد سديم و كربنات سديم بهترين عملكرد را در بهبود هيدروليز آنزيمي نشان دادند. پيش فرآوري در دماهاي بالا و مدت زمان بيشتر، نتايج مطلوبتري به همراه داشت. افزايش زمان پيش فرآوري تا ميزان مشخصي بر بهبود هيدروليز موثر است و پس از آن تاثير چنداني بر آن نخواهد داشت. پيش فرآوري با هيدروكسيد سديم در دماي C º 100 بالاترين تاثير را در توليد گلوكز داشت به گونه اي كه ميزان گلوكز توليد شده در هيدروليز آنزيمي كاه پيش فرآوري شده تا 6 برابر نسبت به نمونه پيش فرآوري نشده افزايش نشان داد.
[ حوري خالقيان ] – دانشجوي كارشناسي ارشد مهندسي شيمي
[ كيخسرو كريمي ] – استاديار مهندسي شيمي
[ طيبه بهزاد ] – استاديار مهندسي شيمي
[ ساناز بهنام ] – دانشجوي دكتري مهندسي شيمي
منبع
civilica.com

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی