خواص کاه برنج

خواص کاه برنج
خواص کاه برنج

خواص کاه برنج

تر كيب شيميايي كاه برنج

درصد نام تركيب
4/4-8/2 پروتئين
3/1-1/1 چربي
34-26 فيبر
8/21-4/10 خاكستر
15-11 سيليكا
29-19 همي سلولز
34-24 سلولز
در كشور ما ساليانه حدود5/2 ميليون تن شلتوك از مزارع برنج برداشت مي شود . به واسطه برداشت اين مقدار شلتوك ، حدود 3 ميليون تن كاه برنج در مزارع بر جاي مي ماند كه به جهت ارزش غذايي اندك جهت تغذيه دام چندان مورد توجه قرار نگرفته و براي دفع آن در حاشيه مزارع سوزانده مي شود . در حاليكه كاربردهاي متعدد صنعتي كاه برنج سبب شده كه به عنوان ماده خام ارزشمندي تلقي شود .

كاربرد هاي كاه برنج
مصارف كاه را مي توان در رده هاي كشاورزي ، صنعتي و ساختماني طبقه بندي نمود :

مصارف ساختماني
· استفاده از ناحيه فشرده كاه به عنوان مصالح ارزان قيمت در خانه سازي
· ديواره هاي عايق صوتي
· سد0مهار كننده ) آتش
· تخته هاي فشرده
· تخته فيبر سيماني

مصارف صنعتي
· به عنوان سوخت
· توليد خمير و كاغذ
· سلوفان
· شكر و مواد شكري
· اتيل الكل
· بوتيل الكل
· اسيد استيك
· اسيد لاكتيك
· اسيد اريتوربيك
· گزيليتول
· پايه كاتاليزور
· مواد سيليكاتي

مصارف كشاورزي
· حاصلخيز كنندها
· فرآورش و توليد خوراك دام غتي شده
· كمپوست سازي
· بستر توليد قارچ
منبع
mhhch.persianblog.ir

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی