عملكرد ماشين در مرحله پوست كندن برنج

عملكرد ماشين در مرحله پوست كندن برنج
ماشين در مرحله پوست كندن برنج

عملكرد ماشين در مرحله پوست كندن برنج

سيستم پوست گيري توصيه شده ، پوست گير غلتك لاستيكي است كه كمترين ضربه را به شلتوك مي زند اين سيستم در ايران در حال خارج شدن از خط تبديل است زيرا به دليل هزينه بري آن(تعويض غلتكها) كارخانه داران ترجيح مي دهند از آن استفاده نكنند و به جاي آن از پوست گيري تيغه اي (مدل انگلبرگ) استفاده كنند. (6)

تعداد شلتوك موجود در برنج قهوه اي در مرحله ي پوست كني نبايستي از 20% بيشتر باشد در غير اين صورت وجود شلتوك مازاد موجب افزايش حرارت و در نتيجه افزايش تنشهاي حرارتي و مكانيكي در مرحله ي سفيد كردن مي شود. درصد رطوبت شلتوك عامل مهمي بر درجه پوست كني شلتوك و درصد شكست برنج محسوب مي شود. رطوبت شلتوك براي تبديل با توجه به نوع رقم و سيستم تبديل مورد استفاده متفاوت بوده و براي نوع تيغه اي در حدود 8 تا 9 درصد مناسب مي باشد.
منبع
guilan.irib.ir

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی