ضايعات ناشي از آب در تولید برنج

ضايعات ناشي از آب در تولید برنج
ضايعات ناشي از آب در تولید برنج

ضايعات ناشي از آب در تولید برنج

ضايعات ناشي از آب:

آب ماندگي و زيادي آب در خزانه باعث مرگ گياهچه مي شود. زيادي عمق آب در زمان نشاء كاري باعث افزايش عمق كاشت نشاء شده و تاءخير در رشد و پنجه دهي را به دنبال خواهد داشت. زيادي عمق آب بعد از نشاء كاري سبب كاهش پنجه دهي و طويل شدن گياه گشته و طويل تر شدن گياه در ارقام پا بلند نيز موجب ورس گياه مي گردد.

اگر ورس گياه در موقع گلدهي و شيري شدن دانه صورت گيرد ، باعث كاهش شديد محصول مي گردد. عمق زياد آب باعث افزايش شدت بيماري ها مي شود. غوطه ور شدن گياه درآب به مدت چند روز ممكن است تا 90 درصد موجب افت محصول گردد.

بي آبي و خشك شدن مزرعه پس از نشاء كاري باعث افزايش علفهاي هرز ، عدم پنجه دهي مناسب ، عقيمي و پوك شدن دانه ها ، پر نشدن كامل دانه ها و كاهش شديد محصول مي گردد، خصوصا” اگر در زمان گلدهي و قبل از رسيدن دانه ها باشد .(2)

كيفيت آب آبياري:

كيفيت آب آبياري در افزايش و كاهش محصول نقش بسزايي دارد. آبهايي كه داراي املاح مفيد هستند مانند: پتاسيم ، منيزيم ، كلسيم ، گوگرد و غيره در افزايش عملكرد تاء ثير مثبت دارند ولي آبهايي كه بيش از اندازه كلر ، بيكربناتها ، بر ، سديم و عناصر سنگين داشته باشند در كاهش عملكرد نقش دارند. اگر EC وS.A.R و ph آب و خاك زياد باشد ، باعث كاهش محصول مي شوند.چنانچهEC آب و خاك بيش از 2 ، S.A.R و ph بيش از 7 باشد ، افت محصول را به همراه دارد.
منبع
mengoon.blogfa.com

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی