ساخت الکل بابرنج

ساخت الکل بابرنج
ساخت الکل بابرنج

ساخت الکل بابرنج

انسان چگونه و از چه زمانی به نوشیدن الکل روی آورد ؟ آیا می دانید نوشیدن الکل از چه زمانی متداول شد؟ امروزه ثابت شده است که مصرف مشروبات الکلی علاوه بر بیماری های متعدد، عوارض اجتماعی و امنیتی زیادی نیز بویژه در میان نسل جوان به دنبال دارد که باعث نگرانی مسئولان و خانواده ها شده است . اما اولین برخورد انسان با الکل باید از طریق میوه های گندیده انجام گرفته باشد. چینی ها حداقل از 9 هزار سال پیش و ایرانی ها حداقل از 5500 سال پیش نوشابه های الکلی تولید می کرده اند. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، مشروبات الکلی میزان متفاوتی از الکل را دارند. (برای مثال آبجو 5% ، شراب 10-15% و ویسکی و عرق حدود 40% الکل دارد.) . مشروبات الکلی به صورت بی رنگ یا به رنگهای متفاوتی تولید می شوند. بعضی از افراد نیز الکل طبی راکه مایعی بی رنگ است ومصارف پزشکی دارد را با نوشابه های مختلف مخلوط می کنند. نوع دیگری از الکل که از چوب بدست می آید متانول است که الکل صنعتی نامیده میشود. با توجه به سهولت دسترسی به این ماده و ارزان بودن به کرات مورد سوءمصرف واقع میشود که ممکن است به کوری، اغماء و حتی مرگ منجرگردد. به کشف الکل نوشیدنی و تاریخچه تولید آن تاکنون کمتر پرداخته شده است. احتمالا به این دلیل که در این رابطه هنوز اطلاعات کامل وجود ندارد. فرانک تادئوس در اشپیگل آنلاین به نتایج تحقیقاتی پرداخته، که تاکنون در این مورد انجام شده است. به احتمال زیاد نه سیب، که تعدادی انجیر گندیده عامل گمراه شدن انسان بوده است. انسانی در عصر ماقبل تاریخ انجیر گندیده ای را از زمین برداشته و آن را به دهان گذاشته است. مزه تلخ و شیرینی در دهانش پخش و بعد الکل وارد خونش شده است. از آن پس مغزش پیام جدیدی را ارسال می کند و خواهان الکل بیشتر می شود! اولین برخوردهای انسان با الکل در میوه های گندیده باید به طور اتفاقی صورت گرفته باشد. پاتریک مک گاورن، باستان شناس آمریکایی، بر این عقیده است که انسان بعد از اینکه با تاثیرات الکل آشنا شد، همه سعی خود را به کار گرفت تا بتواند آن را تولید کند و به طور مرتب بنوشد. * اولین نوشیدنی های الکلی تمایل به نوشیدن الکل بسیار زودتر از آنی شکل گرفته که تاکنون حدس زده می شد. مک گاورن در تحقیقات خود به نتایج جدیدی رسیده است. او کشف کرده است که در عصر حجر حدود 9 هزار سال پیش ساکنین دهی در چین نوعی نوشیدنی با 10 درصد الکل درست می کردند. این نوشیدنی که به انگلیسی به آن مید (mead) و در آلمانی مت (met) می گویند، عمدتا از عسل و آب درست می شود. در آلمانی اصطلاح دیگری هم به کار می رود که ترجمه آن “شراب عسل” می شود. مک گاورن در ظروفی که از آن زمان به جا مانده، ذرات اسید تارتاریک و موم عسل پیدا کرده است. او در زمینه تشخیص بقایای الکل در اشیای مربوط به دوران ماقبل تاریخ تخصص و شهرت جهانی دارد. ظاهرا چینی ها در آن دوران با میوه و عسل نوشیدنی های الکلی درست می کرده اند. * تولید الکل با برنج جویده شده علاوه بر این ها مشخص شده است که چینی ها برای ساختن الکل از برنج وحشی نیز استفاده می کرده اند. حدس زده می شود که در دوران ماقبل تاریخ، که انسان ها از علم شیمی چیزی نمی دانستند، برنج را می جویدند و آن را در دهان خود برای مدتی نگه می داشتند تا نشاسته آن توسط بزاق دهان تبدیل به قند مالت شود. بعد برنج جویده شده را به مواد دیگر اضافه می کردند. از نظر مک گاورن الکل به انسانها کمک می کرده تا در شرایط سخت آن دوران زندگی راحت تری داشته باشند. برای همین هم در دوران نوسنگی تولید ابتدایی نوشیدنی های الکلی در مناطق مختلف دنیا رواج یافت. * تولید شراب و آبجو در ایران مک گاورن در تپه حاجی فیروز در شمال غربی ایران نیز قفسه های شراب پیدا کرده که مربوط به دوران ماقبل تاریخ است. در آنجا شراب را در ظروف در بسته، به طوری که هوا وارد آن نشود، نگهداری می کردند. ظاهرا ساکنین آن دهکده به عنوان مزه نیز از پسته استفاده می کردند. مک گاورن و هیئت تحقیقاتی اش تقریبا در همه آشپزخانه های آن دهکده به بقایای ظروفی که در آن شراب را نگه می داشتند، برخورده اند. مک گاورن بر این باور است که نوشیدن الکل در آن منطقه، امتیاز ویژه مرفهین نبوده و همه مردان و زنان الکل می نوشیده اند. مک گاورن همچنین در گودین تپه در ایران با اولین منبع آبجو، که مربوط به 5500 سال پیش است، روبرو شده است. هنگام درست کردن آبجو، سنگ هایی هم شکل می گیرند که باید آن را از آبجو جدا کرد. ولی ظروفی که در آن زمان در گودین تپه در آن آبجو درست می کردند، طوری ساخته شده بود که در حین ریختن آبجو سنگ ها بیرون نریزند. اشپیگل آنلاین عنوان می دارد جالب است که کشوری که امروزه در آن نوشیدن مشروب ممنوع است و مجازات به همراه دارد، جزو قدیمی ترین تولیدکنندگان نوشیدنی های الکلی بوده است. لازم به ذکر است در سال 2006 مصرف مشروبات الکلی در انگلستان ، شش هزار و 500 قربانی گرفته که یک سوم آنان زن بودند. همچنین تعداد قربانیان الکل در سال 2006 در مقایسه با سال 19 ،2001 درصد افزایش را نشان می دهد. * آثار مصرف الکل :
عوارض جسمانی: کاهش فشارخون، احساس گرما، تلو تلو خوردن هنگام راه رفتن.
عوارض روانی: رفتار نامناسب، پرحرفی یا کم حرفی، حرف زدن نامربوط، معاشرتی شدن یا گوشه گیری و پرخاشگری، اختلال تعادل و ناتوانی انجام حرکات ظریف، اختلال در توجه و حافظه. * عوارض طولانی مدت مصرف الکل :
اختلال خواب، بیماریهای معده (زخم معده)، درگیری مری و کبد، سوءتغذیه، افزایش فشارخون و خطر سکته قلبی و مغزی، ضعف عضلانی، ناتوانی جنسی و تأخیر در انزال، توهمات شنوایی، فراموشی پایدار، افزایش خطر سرطانهای سر و گردن و دستگاه گوارش.
* علائم ترک الکل :
چنانچه فردی پس از مصرف طولانی و زیاد الکل ناگهان آن را قطع کند یا مقدار آن را ناگهانی کاهش دهد، به طور متوسط پس از 8-6 ساعت علائم زیر بروز خواهد کرد:
تعریق، افزایش ضربان قلب، لرزش شدید دست ها، بی خوابی، تهوع و استفراغ، اضطراب، تشنج، توهمات شنوایی و بینایی.

منبع :پزشکان بدون مرز

worldfood.ir/goto

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی