دوشاب برنج

دوشاب برنج
طرز تهیه دوشاب برنج

دوشاب برنج

مواد اولیه :
برنج 500 گرم
شيره انگور يك پيمانه

طرز تهیه:
برنج را بيش از پنج ساعت خيس مي‌‌كنيم. تابه را روي حرارت کم قرار مي‌دهيم و وقتي داغ شد، برنج را بدون آب داخل آن

ريخته و به آرامي هم مي‌زنيم تا برنج برشته شود. در ظرف ديگري شيره انگور را جوشانده، وقتي غليظ شد (يعني در ديگ مانند كف نمايان شد) در اين حالت برنج را داخل آن ريخته، از روي اجاق برداشته و تا زماني كه داغ است هم مي‌زنيم، بعد روي يك سيني روغن ماليده مخلوط را در آن مي‌ريزيم، سپس با گوشتكوب به آرامي كوبيده تا به هم بچسبند، پس از سرد و سفت شدن آن را برش مي‌زنيم.

منبع1

lazica.blogfa.com

club.golestan.com

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی