تاثیر پاربویلینگ بر ضریب تبدیل ، برنج سالم

برنج سالم

برنج سالم

برنج یکی از محصولات کشاورزی مهم و غذای بیش از نیمی از مردم جهان را تشکیل میدهد . کاهش تلفات تبدیل یکی از راه‏های تامین این نیاز میباشد . ضریب تبدیل و برنج سالم به عنوان فاکتورهای مهم فرآیند تبدیل میباشند . در این پروژه تاثیر رطوبت و پاربویلینگ بر ضریب تبدیل ، برنج سالم ، خواص فیزیکی و

مکانیکی دو برنج مرسوم در ایران ( طارم و فجر ) مورد بررسی قرار گرفته است . نتایج نشان میدهد که ضریب تبدیل و برنج سالم شلتوک پاربویل شده و پاربویل نشده با افزایش رطوبت از ۸ تا ١۲ درصد ( بر پایه تر ) کاهش مییابد . رقم طارم در مقایسه با فجر دارای ضریب تبدیل و برنج سالم بیشتری در هر دو حالت مورد بررسی است . افزایش رطوبت باعث افزایش طول ، عرض ، ضخامت ، قطر معادل ، سطح و حجم شلتوک و برنج پاربویل شده و پاربویل نشده میشود . رقم طارم در مقایسه با رقم فجر دارای عرض ، ضخامت ، قطر معادل و ضریب رعنایی بیشتری در حالت شلتوک و دارای سطح ، حجم بزرگتری در حالت برنج سفید میباشد . چگالی حقیقی ، تخلخل ، تنش تسلیم ، مدول الاستیسیته ، نیروی شکست و انرژی شکست شلتوک و برنج سفید ارقام طارم و فجر در حالت‏های پاربویل شده و پاربویل نشده با افزایش رطوبت از ۸ تا ١۲ درصد کاهش مییابد . پاربویلینگ به ترتیب باعث افزایش تخلخل و چگالی توده شلتوک هردو رقم میگردد ولی برنج سفید رفتار متفاوتی را در این دوحالت از خود نشان میدهد . تمام خواص مکانیکی شلتوک و برنج سفید مورد بحث در این تحقیق با پاربویلینگ افزایش مییابد.

منبع

um.ac.ir

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی