طرزتهیه برنج آبکش

طرزتهیه برنج آبکش

 

برنج آبکشی

آموزش برنج آبکشی

برنج یکی از اصلی ترین عناصر تشکیل دهنده آشپزی ایرانی است . ایرانیان علاقه بسیار زیادی به برنج دارند و به همین دلیل است که یکی از بهترین برنج های جهان در ایران کشت میشود. تهیه برنج ساده

بر دو نوع است یکی آبکش و دیگر کته. برنج آبکشی زمان بیشتری برای تهیه لازم دارد و این زمان باعث میشودکه برنج به اندازه کافی قد کشیده و زیبایی بیشتری داشته باشد . این نوع تهیه برنج بیشتر برای مهمانی ها و همینطور برای تهیه پلوهای مخلوط کاربرد دارد .

  • 1- یرنج را شسته و به همراه مخلوط نمک و آب به مدت دو ساعت خیسانده و کنار میگذاریم .
    2- پس از دوساعت در یک قابلمه متوسط آب را تا نیمه پر کرده روی حرارت زیاد میگذاریم تا جوش بیاید.
  • 3- آب برنج را خالی کرده و همراه روغن آن را در آب جوش میریزیم و شعله را کم میکنیم.
    4- در قابلمه را گذاشته پس از 15 دقیقه (زمانی که مغز برنج نرم شد ) یک استکان از آب و روغن روی برنج را برداشته و برنج را آبکش میکنیم . برنج را چشیده و نمک آن را اندازه میکنیم.
    5- قابلمه را خشک روی حرارت قرار داده برنج را در آن میریزیم . آب و روغنی که برداشته بودیم را روی آن میریزیم
    6- در قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم . وقتی که بخار کرد یک پارچه تمیز روی در قابلمه گذاشته و در قابلمه را میگذاریم. بعد از 30 دقیقه برنج حاضر است.

کلمات مرتبط
برنج آبکش
برنج آبکش طرز تهیه
طرز تهیه برنج آبکش شده

طرز برنج آبکش
طرز تهیه برنج آبکش
طرز پخت برنج آبکش
طرز تهیه برنج آبکش شده
طرز پخت برنج آبکشی
طرز پختن برنج آبکش
آموزش پخت برنج آبکش
دستور پخت برنج آبکش

درباره نویسنده

admin

247مطلب نوشته است .

نوشتن دیدگاه

شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

*

تمام حقوق این سایت برای © 2017 سبوس برنج باصر,سبوس برنج,فروش,خرید,فروش سبوس برنج,خرید سبوس برنج,. محفوظ است.
قدرت گرفته از وردپرس فارسی
بلاگ ریز قالب وبلاگ قالب بلاگفا قالب میهن بلاگ فایل گرافیکی